Araştırmada Yenilikler Konferansı


Ipsos KMG’nin 26 Şubat Perşembe günü düzenleyeceği “Araştırmada Yenilikler” konferansında Ipsos grubuna bağlı önemli birçok yönetici araştırma sektöründeki en son yenilikleri katılımcılarla paylaşacaklar. Ipsos KMG CEO’su Vural Çakır’ın başkanlığında gerçekleşecek konferanstan elde edilecek gelir ise Sokak Çocukları Rehabilitasyon Derneği’ne bağışlanıyor.
“Araştırmada Yenilikler” konferansında, duyguların marka tercihlerini nasıl etkilediği ve nasıl ölçülebileceğinden, alışveriş davranışları araştırmalarında hangi teknolojik araçlar hangi koşullarda daha iyi sonuç verdiğine ve pazara giriş kararlarında riski azaltan yeni araştırma tekniklerine kadar birçok önemli konu uzmanları tarafından masaya yatırılacak. Ipsos KMG CEO’su Vural Çakır’ın yanı sıra konferansa: Ipsos Alışveriş ve Perakendecilik Dünya Başkanı Gill Aitchison, Ipsos Global Ürün Geliştirme Merkezi Başkan Yardımcısı Jeff Jacobs, Ipsos Understanding UnLimited Eşbaşkanı ve Kurucu Ortağı Dennie Patton, Ipsos ASI Dünya Ürün Direktörü John Hallward ile Ipsos KMG Koordinatörlerinden Kıvanç Bilgeman ve Sidar Gedik de konuşmacı olarak katılıyor.
Konferans gelirlerini Sokak Çocukları Rehabilitasyon Derneği’ne bağışlayacak olan Ipsos KMG bu bağışla Kartal’daki Vakıfbank Umut Çocukları İlköğretim Okulu’nda “Araştırma Kütüphanesi” isimli bir bilgisayar ve dil laboratuarı kurulmasını hedefliyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

“Biz hiç beceremedik Sevmeyi de Terketmeyi de”

Özgürlük mü Mutluluk mu ?