Türk malı cep telefonuna büyük ilgi...

Türkiye`nin ilk yerli cep telefonu 1 ayda 4 bin adet sattı. Ürünün üretici Dervişoğlu Grubu, farklı ürünlerle yola devam edecek.
Madencilik ve benzin istasyonu işletmeciliği gibi alanlarda 30 yıldır faaliyet gösteren Erzurumlu Dervişoğlu Grubu’nun, Çin’de ürettirdiği DRV markalı Türk malı cep telefonu piyasaya çıkalı bir ay olmasına rağmen 4 bin adet sattı. Yıl sonuna kadar 6 bin adet daha telefon satmayı planladıklarını belirten DRV Mobile Genel Koordinatörü Murat Güven, “Bu yılı 10 bin adetlik satış rakamıyla tamamlayacağız. 2008’de ise gelecek yeni modellerle birlikte 50 bin adet DRV marka telefon satmayı öngörüyoruz” dedi.
Güven, “Şimdi sırada yeni ürünlerimiz var. Bunlardan biri analog TV’nin olduğu telefon. Kullanıcılar telefonlarında televizyon izlerken hiçbir ücret ödemeyecek” diye konuştu.
Analog TV’li cep telefonundan ilk etapta 5 bin adet satmayı hedeflediklerini vurgulayan Güven,. “Bir diğer yeni ürünümüz kol saati şeklinde cep telefonu modelinin de ilk etapta 5 bin adet satmasını hedefliyoruz” dedi ve portföyün gelişmesiyle sadece DRV telefonların satılacağı shop’lar açmayı öngördüklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

“Biz hiç beceremedik Sevmeyi de Terketmeyi de”

Özgürlük mü Mutluluk mu ?