Media Markt’tan 2 saat içinde rekor ciro...

Binlerce kişinin saatler öncesinde sıraya girdiği teknoloji marketi Media Markt’ın açılışında, 2 saatte sattığı açıklanan 94 bin 300 ürünün 11 milyon YTL gelir getirdiği tahmin ediliyor. ‘İnsert’lerde yer alan inrdirimli ürünlerden 94 bin 300 adet bulunuyordu. 5 bin 300 televizyon, 50 bin CD ve DVD, 2 bin 300 HiFi ürünü, 800 laptop, 19 bin mikrodalga, 2 bin telekomünikasyon ürünü, 2 bin kamera, 10 bin beyaz eşya ve 2 bin 900 DVD oynatıcı yaklaşık 2 saatte tükendi. Bu konuda MediaMarkt’an henüz bir açıklama gelmese de, satılan ürün sayısı ortada. 11 milyon YTL’lik ciroda en büyük pay, televizyondan elde edildi. Sadece TV`den yaklaşık 5.3 milyon YTL gelir elde edildi.
Bakanlık ve Rekabet Kurulu soruşturma başlattı Media Markt`a, indirimli fiyatları sebebiyle Sanayi Bakanlığı ve Rekabet Kurulu tarafından iki ayrı soruşturma başlatıldı.
Uygun fiyatlarıyla bilinen Alman Teknoloji marketi Media Markt, bir de açılışa özel fiyatlar olacağını duyurduğu için, binlerce kişinin saatler öncesinde sıraya girdiği açılış beklenenin üstünde bir talep görmüş ve izdihama sebep olmuştu.
Cuma gününe kadar sürdürülmesi planlanan kampanya, promosyonlu ürünlerin stoklarının tükenmesi sebebiyle ilk gün sonlandırıldı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

“Biz hiç beceremedik Sevmeyi de Terketmeyi de”

Özgürlük mü Mutluluk mu ?