Teknolojix’ten Hiperucuz-Outlet mağazaları geliyor...

“21.Yüzyıl Teknoloji Mağazacılığı” konseptiyle “Müşteri odaklı extra hizmetler” sunarak farklılaşan ve ulusal bir perakende zinciri olan Teknolojix, hiperucuz ürünlerin satılacağı mağazaları ile tüketiciyi gerçekten ucuz teknoloji ürünleri ile buluşturacak. Osman Akın ile Teknolojix`im yeni yatırımlarını açıkladı.
Teknolojix neden böyle bir yatırıma girdi? Teknoloji perakendeciliği konusunda yerli bir zincir olarak geçtiğimiz yıllarda önemli tecrübeler kazandık. Bu süreç içerisinde teknolojinin hızlı bir şekilde değişmesi ve bir ürünün trend olduğu sürenin azalması neticesinde ürünlerin fiyatları da değişmekte ve tüketiciler bu konuda zor duruma düşebilmektedirler. Bizlerde bu fikirden yola çıkarak seri sonu ürünleri, elimize özel adetlerle outlet amaçlı gelen ürünleri gerçekten ucuz fiyatlarla tüketicilerle buluşturacağız. Yabancıların gelmesi ile de iyice yoğun bir rekabete giren ve tamamen ucuz ürünlere odaklanan sektörde amacımız ucuz olduğu iddia edilen ürünler değil de gerçekten ucuz ürünler sunabilmek. Bu ürünleri sunarken de Teknolojix kalitesi ve müşteri memnuniyeti ilkelerinden vazgeçmeyeceğiz. Bilindiği üzere Teknolojix ülkemizdeki ilk ve tek ISO 9001 belgeli teknoloji perakendecisi. Ülkemizde tekstil sektöründe yoğun olarak kullanılan outlet mağazacılık anlayışını teknoloji sektörüne de uygulamak bizler ve müşterilerimiz adına önemli bir adımdır.
Hiperucuz-Outlet Mağazalar nedir? Teknoloji alanında Türkiye’de ilk kez ciddi anlamda uygulamaya alınmış bir perakende mağazacılık anlayışıdır. Tamamen fiyat odaklı ve en ucuzu arayan müşteriler için geliştirilmiş bir konsept olan Hiperucuz-Outlet, Teknolojix mağazalarımız ile aynı görsel özelliklere sahip olacak ek olarak Hiperucuz görselleri ile ayrılabilecektir. Bu mağazalarda bulunan tüm ürünler hiperucuz olacaktır.

Ne kadarlık yatırım yapıldı?
Şu an itibari ile Bursa Merinos mağazası hiperucuz-outlet mağazası olarak düzenlendi. Bu mağaza 1 milyon doların üzerinde bir yatırımla aktif hale geldi. Yakın bir süreçte de İstanbul Fox Premium AVM de bulunan mağazamızı da 300 bin dolarlık bir yatırımla Hiperucuz-Outlet mağazası haline getiriyoruz.

Kaç mağaza açılması planlanıyor?
Yılsonuna kadar 5 mağaza açılmasını hedefliyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

“Biz hiç beceremedik Sevmeyi de Terketmeyi de”

Özgürlük mü Mutluluk mu ?