TTNet, ADSL fiyatlarını indirdi

TTNet'in, Türk Telekom'un 1 Ağustos 2007 tarihinden itibaren geçerli olan yeni toptan ADSL fiyatlarına paralel olarak, ADSL fiyatlarında bazı tarifelerde indirim, bazı tarifelerde ise sadece hız, limit artırımı yaptığı bildirildi.
TTNet'den yapılan açıklamada, limitsiz ADSL fiyatlarında yüzde 50'ye varan oranlarda indirim gerçekleştirildiği, 1 megabit limitsiz ADSL bağlantısının 49 YTL, 2 megabit 69 YTL, 4 megabitin ise 89 YTL'ye son kullanıcıya ulaşacağı belirtildi. Ayrıca limitli paketleri tercih eden müşteriler için mevcut 1 megabitlik paketlere alternatif olarak 2 megabit 6 GB'lik yeni bir paketin 49 YTL'den sunulacağı kaydedildi.
TTNet müşterilerinin indirimli ücretlerinin 1 Ağustos'tan itibaren geçerli olacağı belirtilen açıklamada, yeni tarifelerle paketler arası geçişlerin ise 6 Ağustos 2007 tarihinde otomatik olarak gerçekleştirileceği, 256, 512 kilobit ve 1 megabit limitsiz bağlantıların 4 kat hızlanacağı, 256 kilobit müşterilerinin 1 megabit limitsiz tarifeye, 512 kilobit müşterilerinin 2 megabit limitsiz tarifeye ve 1 megabit limitsiz müşterilerin 4 megabit limitsiz tarifeye transfer olacağı kaydedildi.
Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Bülent Deniz ise TTNet'in, ADSL fiyatlarında yaptığı indirime ilişkin olarak, "Ortada bir indirim yok. Sadece sanal bir hız artışı söz konusu" dedi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

“Biz hiç beceremedik Sevmeyi de Terketmeyi de”

Özgürlük mü Mutluluk mu ?