Perakende Sektöründe 2007 Trendleri

Dünyanın en güçlü ve etkin şirketi haline gelmiş olan, rakamlarla bunu ortaya koyan Wal-Mart, perakende sektöründe “başarılamaz sanılan başarı”nın hikayesini ortaya koyuyor. İş dünyasının yakından bildiği Wal-Mart’ın başarı sırları, İMİ Conferences tarafından 24 Mayıs 2007 tarihinde Swiss Otel’de gerçekeşek konferans ile Türkiye’de ilk kez ortaya konuyor

Son 20 yılını NASA'dan Wal-Mart'a kadar, önemli şirketleri anlamak ve okuyucularına aktarabilmek için çalışmalar yapan Amerika’nın en usta gazetecilerinden, ödüllü Charles Fishman, bilgilendirici, aydınlatıcı ve eğlendirici sunum ile Türk yöneticiler ile buluşacak.

Geçtiğimiz yılın Amazon tarafından en iyi 3. kitap seçilen, The Ekonomist tarafından en iyi iş kitabı seçilen, Charles Fishman’ın titiz araştırması, dinamik ve etkileyici üslubuyla yazılmış “Wal-Mart Etkisi (The Wal-Mart Effect)” kitabını Wal-Mart, “bizi en iyi anlatan kitap” olarak tanımlıyor. Konferansta katılımcılara hediye edilecek olan kitap, dünyanın en önemli şirketini anlamak için eksiksiz bir kılavuz niteliği taşıyor.

Panel : 2007 Perakende Trendleri

"Wal-Mart Etkisi" konferansı kapsamında gerçekleştirilecek “2007 Perakende Trendleri” konulu panelin konuşmacıları arasında ise; SAP Genel Müdürü Cem Yeker, Danone Genel Müdürü Serpil Timuray, Bimeks CEO’su Vedat Akgiray ve Kığılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kığılı yer alıyor.
Perakende sektörünün profesyonellerinden Servet Topaloğlu tarafından yönetilecek olan bu özel panelde; yazılım, hızlı tüketim ürünleri, tekonoji ve tüketici elektroniği sektörlerindeki perakende trend'leri masaya yatırılacak.

Kimler Katılmalı
İşi gereği müşteri, tüketici veya tüketim ürünleri ile temas halinde olan herkese, perakende ürünlerin herhangi kolu üzerine faaliyet gösteren, kendi dükkan veya tesisinizi işleten veya dükkan ve fabrikalara ürün tedarik eden tüm yöneticilere ışık tutacak olan konferans aynı zamanda, adı geçen alanlarda faaliyet gösteren işletmelerin birinde çalışan satış elemanından üst yöneticime kadar her pozisyonda görev alan herkese yönelik kazanımlar sunacak. Bütün bu faydaların yanında katılımcılar; Wal-Mart'a başarı getiren önemli stratejik detayları ve günümüz piyasa koşulları ile ilgili önemli ayrıntıları öğrenilebilecek, kurulan iş ilişkilerini geliştirmeye yönelik birçok stratejik ve taktik dersler çıkartabilecekler.

Wal-Mart Etkisi Konferansı’na ait detaylı bilgiye 0 216 575 59 42 no’lu telefon numarasından veya www.imiconferences.com.tr adresinden ulaşabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

“Biz hiç beceremedik Sevmeyi de Terketmeyi de”

Özgürlük mü Mutluluk mu ?